otohaber_logo
post
S60
Volvo sözünü tuttu!

Daha önce yaptığı açıklamada dizel motor üretmeyeceklerini bunun yerine yenilikçi teknolojilere yatırım yapacaklarını duyuran Volvo sözünü tuttu ve yeni S60 modelinin dizel seçeneksiz ilk araçları olacağını duyurdu.

post
OTOHABER
Ateş Parçası

Kırmızı rengi ve R Design aksesuarları onun ne kadar güçlü olduğunu ele veriyor. Motor kaputu altında turbo benzinli motor 245 HP ile S60 ailesinin ateş parçasını sunuyor.

post
ARABA
Kuzey Yıldızı

2012 yılında türünün tek örneği olarak üretilen 508 HP’lik S60 Polestar ile performans serilerinin ışığını yakan Volvo, seri üretimde gücü 350 HP’ye çekmiş olsa da, karşımızda ne olursa ateşli bir İsveçli var.

post
VOLVO
Volvo Yeni 1.6 Turbo Motorlu Modelleriyle Türkiye'de

Türkiye’de yoğun ilgi gören 1.6 lt’lik motor sınıfında şimdiye kadar 1.6 lt’lik dizelle rekabet eden Volvo, artık daha fazla performans için 180 HP gücündeki yeni benzinli turbosuna güveniyor.

post
VICTORIA SILVSTEDT
Dünyaca ünlü Playboy güzeli Volvo S60'ta

Playboy'un dünyaca ünlü güzeli Victoria Silvstedt, Volvo S60'ın tanıtımı için düzenlenen özel günde İstanbul Park'taydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.