otohaber_logo
Kampanyalar
Aracınızı ücretsiz kontrol ettirin!
Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli ‘hızlı otomobil servisi’ markası Premio, Emniyet Genel Müdürlüğü ile “Trafik Haftası”nı kapsayan yeni bir kampanyaya imza atıyor.
Aracınızı ücretsiz kontrol ettirin!

Başta lastik satışı olmak üzere, jant, akü, madeni yağ, silecek, paspas ve çeşitli aksesuarları ile Türkiye'de 2007 yılından beri hizmet veren Premio Lastik ve Oto Servisleri, müşterilerinin güvenliği için bir adım daha attı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı'yla birlikte bir sosyal sorumluluk kampanyası başlatan Premio, müşterilerine ücretsiz araç güvenliği kontrolü yaparken aynı zamanda yol güvenliği ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunuyor.

Premio müşterileri, 5 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen "ücretsiz araç güvenliği kontrolü" kampanyası kapsamında, Türkiye geneline yayılmış 54 Premio mağazasında hem araç kontrollerini gerçekleştirebilecek hem de bizzat trafik ekipleri tarafından yol güvenliği ile ilgili bilgiler alabilecek.

İkinci El Otomobil Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.