otohaber_logo
Test Merkezi
Dengeli sunum VW Golf
Yeni Golf, hızlanma, tüketim, sportiflik ve konfor konularında 1.0 eTSI DSG Life seçeneğiyle dengeli bir sunumla karşımıza çıktı.
Dengeli sunum VW Golf

Sekizinci nesliyle yollarda olan VW Golf, bu sefer 1.0 eTSI DSG ile test konuğumuz oldu. Yola çıkmadan önce Golf’ü incelemeye başladık. Selefinin ana çizgileri korunarak daha modern görünmesi sağlanmış. 

1 / 6

VW Golf kaliteli iç mekan

VW Golf kaliteli iç mekan

Otomobilin içerisinde sınıf standartlarında genişlik sunulurken, malzeme ve işçilik kalitesi de başarılı.

 

2 / 6

VW Golf

VW Golf

3 / 6

VW Golf dijital gösterge ve multimedya ekranı

VW Golf dijital gösterge ve multimedya ekranı

Rahat takip edilebilen, kişiselleştirmeye izin veren ve içeriği kolay anlaşılabilir dijital gösterge grubu ve multimedya ekranıyla da ergonomi ve fonksiyonellik yönleri güçlendirilmiş.

4 / 6

VW Golf otomatik şanzıman

VW Golf otomatik şanzıman

Bu konuda 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanın hızlı vites geçişlerinin de etkisi var. Manuel olarak da vites değişimlerine hızlı cevap veren şanzıman sürüş keyfini destekliyor.

 

5 / 6

VW Golf

VW Golf

6 / 6

VW Golf

VW Golf

İlk kalkış anında, dur/kalk koşullarında içten yanmalı motora destek olarak yakıt ekonomisi için çalışan sistem, sürücünün hızlanma isteklerinde de devreye girerek verimliliği arttırıyor. İlk kalkış anında çok sakin olan otomobil, motor devri biraz yükseldiğinde daha canlı karaktere bürünüyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.