otohaber_logo
Haberler
Elle MacPherson'un tercihi Fiat 500C
İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın mini sınıftaki efsane modeli Fiat 500’ün cabrio karoserli versiyonu, dünyanın en önemli süper modelleri arasında yer alan Elle MacPherson’un tercihi oldu.
Elle MacPherson'un tercihi Fiat 500C

Gerek tasarımı gerek boyutlarıyla hatchback karoserli Fiat 500 modeliyle çok benzer özellikler sergileyen ve elektrikli sofftop tavanıyla farkını ortaya koyan Fiat 500C, süper model Elle MacPherson'un tercihi oldu. Fiat 500 hatchback kullanıcısı olan Elle Macpherson, Fiat'ın yeni modelini genel tasarımını çok beğendiğini ifade ederken, özellikle büyük şehirlerde Fiat 500 model ailesinin kolay park ve manevralar açısından mükemmel bir çözüm olduğunu da dile getirdi.

Fiat 500C'nin kumaş kaplı ve sürgülü tavan sistemi, fildişi, kırmızı ve siyah olmak üzere 3 farklı renkle satın alınabiliyor. 3.550 mm'lik uzunluğa ve 1.650 mm'lik genişliğe sahip olan Fiat 500 ailesinin yeni üyesi, açılır tavan konseptiyle aynı zamanda dört mevsim ideal kullanıma imkan sağlıyor.

Fiat 500 modelinde olduğu gibi biri dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle donatılan Fiat 500C'nin benzinli motor seçeneklerinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak sunulmaya devam edilecek. Fiat 500C'nin 1.2 lt 69 HP'lik ve 1.4 lt 100 HP'lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra tercih edilebilen 75 HP güç ve 145 Nm tork üreten Multijet teknolojili motorla donatılan versiyonu, yakıt tüketim değerinin yanı sıra özellikle 110 g/km'lik karbondioksit salınımına sahip.

Bununla birlikte Fiat 500C, Start&Stop teknolojisiyle donatılırken sıkışık trafikte ve rölantide beklerken yakıt tüketiminin ve karbon salınımının artmasını engelleyen sistem, vites boşa alındığında motoru anlık olarak durduruyor. Motoru tekrar çalıştırmak için ise vitesi seçmek yeterli oluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.