
En Pahalı İkinci Ferrari!

Fransa'nın başkenti Paris'teki açık artırmada 1957 model kırmızı bir Ferrrari 335 Sport Scaglietti, adı açıklanmayan bir Amerikalı tarafından 32 milyon Euro'ya satın alındı
En Pahalı İkinci Ferrari!

Ferrari'nin 1957 yılında üretilen "335 Sport Scaglietti" modeli... Kırmızı renkteki yarış otomobili dünyanın en ünlü sürücüleri tarafından kullanılmış, 1958'de Küba'da yapılan Le Mans 24 saat yarışlarında birinciliği almıştı.
En Pahalı İkinci Ferrari!

İkonik spor otomobil Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan açık artırmayla satıldı.
En Pahalı İkinci Ferrari!

Yarış otomobili için başlangıç fiyatı 20 milyon Euro'ydu. Ancak rakam sürekli arttı.
En Pahalı İkinci Ferrari!

Ferrari'ye 32 milyon Euro veren kişinin kimliği açıklanmadı. Alıcının sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığı biliniyor.
En Pahalı İkinci Ferrari!

Rekor fiyata satılan Ferrari 335 Sport Scaglietti'den sadece dört tane üretilmişti.
En Pahalı İkinci Ferrari!

Ferrari 335, bir açık artırmada satılan en pahalı ikinci otomobil oldu.
En Pahalı İkinci Ferrari!

2014'te 1962 model Ferrari 250 GTO, 34 milyon Euro'ya alıcı bulmuştu.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.