otohaber_logo
Haberler
Fiat modelleri Cumhuriyet'e özel 100’üncü yıl logosu taşıyacak
Fiat’ın yerli üretim modelleri, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılına özel “Cumhuriyet 100 Yaşında” logosuyla yollara çıkacak.
Fiat modelleri Cumhuriyete özel 100’üncü yıl logosu taşıyacak

Fiat, otomobil ve hafif ticari araç satışlarının toplamında 2019’dan beri en çok satılan marka olmayı sürdürürken yeni tam elektrikli Fiat 500e ile elektrikli otomobil pazarına da giriş yaptı. Otomotiv pazarını değerlendiren ve Fiat Egea’nın başarılarından bahseden Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, yerli üretim modellerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılına özel “Cumhuriyet 100 Yaşında” logosuyla yollara çıkacağını belirtti.

1 / 4

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç,

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç,

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıl dönümünü yerli üretim modellerimizle kutlamak istiyoruz. Bu vesileyle, Tofaş Fabrikası’nda üretmekte olduğumuz tüm modellerimize, imza niteliğinde “Cumhuriyet 100 Yaşında” logosunu ekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti için bu özel ve senede Egea Ailesi, Doblo ve Fiorino modellerimizde bu logoya yer veriyoruz. Markamızın liderliği Cumhuriyet’in 100’üncü yılı anısına gerçekleştirdiğimiz bu uygulamayla daha da anlamlı olacak.” 

2 / 4

Fiat Egea Cross

Fiat Egea Cross

3 / 4

Cumhuriyet'in 100'üncü yıl logosu

Cumhuriyet'in 100'üncü yıl logosu


3 / 4

Fiat Egea Cross

Fiat Egea Cross

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.