otohaber_logo
Kampanyalar
Fiat'ta ödemeler 2011'de
30 Eylül’e kadar sürecek yeni bir kampanyaya start veren Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini, Ocak 2011’den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunuyor.
Fiat'ta ödemeler 2011'de
Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum yüzde 30'unu peşin olarak ödeyen müşteriler yararlanabiliyor. "Şimdi Al, Ocak'ta Ödemeye Başla" sloganlı kampanya kapsamında 5.900 TL'lik peşinatla 13.000 TL'lik kredi kullananlara ayda 384 TL'lik taksit ve toplam maksimum 48 ay vadeyle "ötelemeli geri ödeme" imkanı sunuluyor. Kampanyada ayrıca Tüm Fiat model ailesi için eşit ödemede anahtar teslim fiyatının tamamına sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor. Masrafsız kredi desteğiyle bir Fiat modeli satın almak isteyen tüketiciler, için T.C. kimlik numaraları ile başvurmak yeterli.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.