otohaber_logo
Kampanyalar
Fiat'tan bayram kampanyası
Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, % 16’ya varan indirimlerin sunulduğu ve tüm Türkiye’de geçerli olan Autoshow Fuarı kampanyasını 30 Kasım’a kadar uzattı.
Fiat'tan bayram kampanyası
Fiat, tüm Türkiye'de geçerli olan 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'a yönelik kampanyasını, bayram özel avantajlarıyla destekleyerek 30 Kasım tarihine kadar uzattı. Fiat Fiorino'dan Fiat Punto Evo'ya, Fiat Albea Sole'den Fiat Linea'ya kadar tüm Fiat modelleri için geçerli olan bayram özel kampanyası kapsamında yüzde 16'ya varan indirimler sunulmaya devam ediliyor. Fiat Finans kanalıyla kredi kullanacak tüm müşterilere, ayrıca dosya masrafsız kredi kullanma avantajı da sunuluyor.
6 bin TL'yi aşan indirimlerin sunulduğu ve otomobil severlere adeta bayram hediyesi niteliğindeki kampanya kapsamında Fiat Linea 26 bin 145 TL; Albea Sole 21 bin 100 TL, Fiat Punto Evo 24 bin 989 TL, Yeni Fiat Fiorino 19 bin 300 TL, Yeni Fiat Doblo ise 22 bin 510 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
Satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo'dan yana kullanacak tüm müşterilere de 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.