otohaber_logo
Haberler
GOE Türkiye’deki İlgisini Hız Kesmeden Artırmaya Devam Ediyor
Kolay şarj edilebilir elektrikli motosikletleri ile hayatı kolaylaştıran GOE, şık ve minimalist tasarımlarıyla yeni bir yaşam stili sunuyor.
GOE Türkiye’deki İlgisini Hız Kesmeden Artırmaya Devam Ediyor

İnovatif yapısı ile Türkiye’de dikkatleri üzerine çeken GOE, 27-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Motobike fuarında ilk kez ilgililer ile bir araya geldi ve 4 farklı modelini katılımcılar ile buluşturdu.

Dünyamızın geleceği için sürdürülebilirliği önceliği haline getirmiş olan GOE, Bosch marka elektrikli motoru sayesinde hem karbon ayak izinin azalmasına destek oluyor hem de sessiz sürüşe sahip olduğu için şehirde trafik ve ses kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Ayrıca GOE motosikletlerini kullanmak için motosiklet ehliyetine ihtiyaç olmadan sadece otomobil ehliyeti yeterli oluyor.

Akıllı teknoloji ile donatılmış olan GOE motosikletleri LED far, LCD gösterge paneli ile sürüş kalitesi ve konforunu üst seviyeye taşırken, LG marka taşınabilir bataryası sayesinde dilediğiniz yerde şarj edebilme imkanı sunuyor.

Yaz aylarını keyifli hale getirmeyi amaçlayan GOE marka motosikletleri yakından tanıma ve test etme imkanı elde etmek için GOE sosyal hesaplarını takip etmeniz yeterli olacaktır.

Sürdürülebilirliği, kolay kullanımı ve kendine has tarzı ile fark oluşturan GOE’yi ve gelişmelerini takip etmek için www.goemobility.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

1 / 2

GOE X6 modeli

GOE X6 modeli

2 / 2

GOE X8 max modeli

GOE X8 max modeli

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.