otohaber_logo
Haberler
Bentley Bentayga uzadı
Bentley Bentayga’nın uzun dingil mesafeli EWB seçeneği tanıtıldı. Bu araç, iç mekanıyla olduğu gibi detaylarıyla da öne çıkıyor.
Bentley Bentayga uzadı

Bentley'in 2016'da yollara çıkan ve 2020'de makyajlanan Bentayga modelinin 180 mm daha uzunu yani Bentayga Extended Wheelbase (EWB) versiyonu tanıtıldı. Dingil mesafesi 3175 mm olan bu aracın arka koltuk sırtlıkları 40 dereceye kadar yatabiliyor.





Uzun dingil mesafeli Bentayga EWB

BentaygaAirline Seat adı verilen arka koltuklar, yolcunun vücut ısısıyla iç ortam sıcaklığını ve nemini tespit edip ısıtma veya soğutma yapabiliyor. Ayrıca koltuklar, yolcunun koltuk yüzeyine yaptığı baskıyı tespit edip yorgunluğunu azaltmak için oturma bölgesinde basınç ayarlaması yapıyor. Otomatik kapanan kapılara sahip olan Bentayga EWB seçeneği, dikey şeritli ızgarasıyla da Bentayga'dan ayrılıyor.Bu araçta isteğe bağlı olarak farklı özelliklerde ahşap kaplama, karbon fiber ve alüminyum kaplama seçenekleri var. 15 farlı deri döşeme arasında istediğinizi seçebilirsiniz ve Bentley Diamond aydınlatma sistemi de tercih edilebilecek özellikler arasında yer alıyor.Bentayga EWB'de 550 HP güç ve 770 Nm üreten V8 motor yer alacak. Maksimum hızı 290 km/s olan bu aracın 0-100 km/s hızlanmasının 4,6 saniye olduğu belirtiliyor. Bentayga EWB'nin fiyatının önümüzdeki aylarda açıklanacağı ve araçların Eylül'den itibaren teslim edilmeye başlayacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.