Honda Türkiye'deki görev süresi boyunca hem otomobil hem de motosiklet satışlarında başarılı bir döneme imza atan Takuya Tsumura, yerini Satoru Yamada'ya bırakıyor. Honda Türkiye'nin yeni başkanı olan Satoru Yamada, 3 yıl boyunca Honda Türkiye'de Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Satoru Yamada, Honda Türkiye'ye gelmeden önce ise son olarak Honda Motor Europe/Almanya'da başkan yardımcısı olarak görev aldı.
31 Mart 2022 itibariyle gerçekleştirilecek görev değişiminin ardından Honda Türkiye başkanı olacak Satoru Yamada, Otomobil ve Motosiklet birimlerinin tüm satış ve satış sonrası operasyonlarının başında yer alacak.
Haberler
Honda Türkiye'ye yeni başkan
Honda Türkiye’de 2017 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Takuya Tsumura, yerini 31 Mart 2022 tarihi itibariyle Honda Türkiye Başkan Yardımcısı Satoru Yamada’ya devrediyor. Takuya Tsumura ise Honda Türkiye’deki görevinin ardından Honda Cars India
- 18 Şubat 2022

Diğer Haberler
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.