otohaber_logo
Kampanyalar
Renault ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı güçlerini birleştirdi
Renault ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 19 Nisan’a kadar devam edecek olan 34. İstanbul Film Festivali için güçlerini birleştirdi. Renault, festivalin açılış töreninde “Filme Gider” araçları ile 34. İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri’ne değer gö
Renault ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı güçlerini birleştirdi

Renault, "Filme Gider" araçlarıyla kapanış galasında da ünlü isimleri taşıyor olacak. Ayrıca Twitter sayfasında yapacağı etkinliklerle 50'den fazla sinemaseveri festivalin merakla beklenen filmlerine davet ediyor.

Renault, 34. İstanbul Film Festivali için İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ile güçlerini birleştirdi. 4 – 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde Renault, araçlarını ünlülere tahsis ediyor. Renault, takipçilerine de festivalde farklı filmlere Renault davetlisi olarak katılma şansı sunuyor.

34. İstanbul Film Festivali, 3 Nisan Cuma akşamı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Açılış töreninde Türkiye sinemasına yıllar boyu emek veren isimlere İstanbul Film Festivali Sinema Onur Ödülleri takdim edildi. Renault, Sinema Onur Ödülü'ne layık görülen müzisyen Cahit Berkay, oyuncu Nebahat Çehre ve yönetmen, yapımcı Yılmaz Atadeniz'e "Filme Gider" Latitude araçlarını tahsis etti.

"Filme Gider" araçlarıyla galaya gelen diğer sinema ünlüleri ise Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Ece Dizdar ve emektar oyuncu Hale Soygazi oldu. Ayrıca başarılı haber spikeri Simge Fıstıkoğlu da teknoloji ve tasarımı, nadir bir zarafetle birleştiren Renault Latitude ile galaya katıldı.

Renault, festivalin kapanış galasında da ünlü yıldızları "Filme Gider" otomobilleriyle kırmızı halıya taşıyacak. Festivalin Altın Lale Uluslararası Yarışması'nın ünlü jüri üyelerinin transferi Renault Master araçlarla yapılacak.

Festival Filmlerine Ücretsiz Katılmak İsteyenler için adres: twitter.com/RenaultTurkey

200'den fazla yapımı sinemaseverlerle buluşturacak olan festivalde sinema tutkunları, bazı filmlere Renault davetlisi olarak katılabilecek. Twitter üzerinden gerçekleştirilecek sorulara yorumlarını paylaşan kullanıcılar, 7 farklı festival filmine bilet kazanma şansı yakalayacak.

"Lumiere Kardeşler'den beri Renault, sinemanın yanında…"

Renault'nun sinema ile ilişkisi 100 yıl öncesine dayanıyor. Lumiere kardeşlerin 1895'te sinemanın büyülü dünyasını keşfetmesinden sadece 4 yıl sonra Renault otomobilleri beyazperdede izleyicilerle buluşmaya başladı. Sonraki yüzyıl sinema da otomotiv endüstrisi de büyük teknolojik değişimler geçirdi. Renault ve sinema ilişkisi ise hiç kesilmedi. James Bond'dan Ve Tanrı Kadını Yarattı'ya kadar birçok unutulmaz filmde Renault görüldü. Renault'nun sadece prodüksiyon şirketleri için tüm modellerden oluşan 40 araçlık bir filosu bulunuyor. Ayrıca Renault'nun sinema desteği sadece prodüksiyonla sınırlı kalmayıp tüm dünyada önemli festivallere katkısı bulunuyor. Örneğin tam 30 yıldır Cannes Film Festivali'nin resmi partneri olan Renault, Deauville, Alpe d'Huez, Marakeş, Londra, San Sebastian ve Valladolid gibi birçok festivale destek veriyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.