otohaber_logo
Kampanyalar
Kaskını tak, yemekte indirim kazan
Motosiklet sürücülerinin güvenli sürüş için kasklı ulaşımını teşvik amacıyla Urza, farklı bir kampanya yapıyor. Kaskını takarak gelen motosikletli sürücülere öğle yemeklerinde % 20, akşam yemeklerinde ve hafta sonunda %10 oranında indirim sağlıyor
Kaskını tak, yemekte indirim kazan

Motosiklet sürüşlerinde güvenli sürüşün önemi ve hayati tehlikeyi minimuma indiren güvenlik ekipmanlarının önemine dikkat çeken Urza bu konuda toplumsal duyarlılık yaratmaya katkıda bulunmayı amaçlıyor. Motosiklet Endüstrisi Derneği'nin de desteklediği kampanya toplumsal olarak duyarlılık oluşturmayı hedefliyor.

Ekim ayı sonuna dek sürecek kampanya süresince Urza'ya kaskını takarak gelen motosiklet sürücüsü öğle yemeğinde % 20, akşam yemeklerinde ve hafta sonunda % 10 oranında indirim alabilecek. Bu indirim av mutfağı için de geçerli olacak. İstinye'de bulunan Avcılık ve Atıcılık Kulübü içinde hizmet veren Urza, geniş bahçesi, 1.000 kişilik kapasitesi, uluslararası mutfağı, farklı taleplere uygun kapalı ve açık alanları, geniş çadırı, sabah 04:00'e kadar eğlenebilme olanakları sunan altyapıya sahip.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.