otohaber_logo
Haberler
Nissan Şampiyonlar Ligi’ne Sponsor Oldu
Nissan, futbol tutkunlarına Şampiyonlar Ligi ile ulaşacak.
Nissan Şampiyonlar Ligi’ne Sponsor Oldu

Japon devi Nissan, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonu olarak gösterilen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne resmi sponsor oldu. Nissan, programın başlamasıyla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını şimdiye kadar üç kez kazanan Andrés Iniesta ve Saint-Germain'in kaptanı Thiago Silva ile birlikte çalışacaklarını da açıkladı. İki dünya starı Nissan'ın UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu kapsamında markanın elçisi olacak.

Nissan Avrupa, Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bastien Schupp, UEFA Süper Kupası, Nissan'ın ilk resmi UEFA sponsorluk deneyimi ve biz de bu prestijli organizasyonun parçası olmaktan büyük heyecan duyuyoruz diyerek şöyle devam etti; "Heyecan Veren Yenilik" (Innovation that Excites) sloganımız ile UEFA ortaklığımızda da gerçek yenilikler yaratmayı, dünya çapında tüm futbolseverlere heyecan yaşatmayı hedefleyen, sınırları zorlayan bir işbirliği sağlayacağız."

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.