otohaber_logo
Test Merkezi
Şehirli Crossover Suzuki S-Cross
Suzuki’nin crossover/SUV seçenekleri arasında küçük sınıfta Vitara ile birlikte yer alan S-Cross artık daha şık görünen yeni tasarımıyla markası tarafından da “şehirli” seçenek olarak tanımlanıyor.
Güçlü SUV tasarımı Suzuki S-Cross 1.4 MHEV Allgrip

Suzuki’nin de altını çizdiği gibi Vitara’ya göre daha “şehirli” olan S-Cross ile İstanbul Maslak’ta şehrin göbeğinden başlayan yolculuğumuz İğneada longoz ormanlarına uzandı. Bu uzun yolculuk S-Cross’un farklı yönlerini keşfetmemiz için bize fırsatlar sunabildi. 


Daha fazlası için: https://www.youtube.com/watch?v=wdlt0I63PDg

1 / 5

Suzuki S-Cross tasarımı

Suzuki S-Cross tasarımı

Crossover sınıfından beklenileceği gibi karoser üzerindeki plastik kaplamalar tasarımdaki maceracı imaja katkı sağlıyor.

1 / 5

Suzuki S-Cross multimedya ekranı

Suzuki S-Cross multimedya ekranı

Bu noktada daha modern bir seçim yapılmazken üst donanımla gelen dokunmatik 9 inçlik multimedya sistemiyle fonksiyonellik arttırılmış. 360 derece kamera sisteminin görüntüleri de buradan izlenebiliyor. 

2 / 5

Suzuki S-Cross direksiyon tasarımı

Suzuki S-Cross direksiyon tasarımı

Direksiyon simidi tasarımını önceki nesilden tanıyoruz. 

3 / 5

Suzuki S-Cross LED farlar

Suzuki S-Cross LED farlar

Üçüncü nesliyle karşımızda olan S-Cross’un önceki nesline göre daha sert çizgilere sahip daha küçük ve zarif tasarlanmış farları dikkat çekiyor. LED far ve gündüz farları standart olarak geliyor. Dik konumlandırılan iri ön panjur ve düz motor kaputuyla otomobilin daha güçlü görünmesi sağlanmış.

4 / 5

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.