
Sınırlı Sayıda Üretilecek

Twingo Zen, üzerine inşa edilen Twingo Limited, 15 inç’lik çift renkli alaşım jantlara sahip. Ayrıca ızgarada, aynalarda ve kapılarda özel tasarım detaylarına yer veriliyor.
Sınırlı Sayıda Üretilecek

İç mekanda ise tasarım değişiklikleri daha sınırlı olmasına rağmen, yeni ses ve klima kontrol sistemi sunuluyor. Ayrıca iç mekanda eşya çantası ve merkezi bir eşya gözü yer alıyor.
Sınırlı Sayıda Üretilecek

Otomobil yalnızca Fransa’ya özel olarak tasarlandı ve 12.500 Euro fiyat etiketine sahip.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.