otohaber_logo
post
2016 TüRKIYE RALLI ŞAMPIYONASı
2016 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan 37.İstanbul Rallisi, 24-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Ralliyi ikinci sırada tamamlayan Peugeot Sport Türkiye destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, sezonun bitimine bir yarış

post
ARABA
Antalya'da Heyecan Fırtınası

Dünya Şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu , dizi ve reklam oyuncusu Ümit Erdim, Türkiye Şampiyonu Yağız Avcı ve VOLKICAR’ın kahramanı Can Tolon V1 Challenge yarışları için Antalya’da…

post
BAHADıR GüCENMEZ
Yağız'dan Hızlı Başlangıç

AGT sponsorluğunda, kısa adı EOSK olan Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen Ege Rallisi, 06-07 Nisan tarihlerinde İzmir’de koşuldu.

post
ARABA
Ege Rallisi Galibi Yağız Avcı

2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Ege Rallisi'nin galibi Yağız Avcı/Bahadır Gücenmez ekibi oldu.

post
FIA ÖDüL TöRENI
Avcı ve Gücenmez,Bir Kez Daha Kupalarına Kavuştular

Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek FIA Doğu Avrupa Ralli Kupası’nı kazanan Castrol Ford Team Türkiye ekibi Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez, Zagreb’te düzenlenen 2012 Avrupa Ralli Şampiyonası Ödül Töreni´nde, ikinci kez kupa aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.