otohaber_logo
Haberler
Cadillac'ın Geleceği
Pebble Beach’te bundan sonraki tasarım yolculuğunun nereye gideceğini Elmiraj konseptiyle gözler önüne seren Cadillac, köşelerden ve düz yüzeylerden vazgeçmiyor.
Cadillac'ın Geleceği
2011 yılında sergilediği Ciel konseptiyle bizlere lüks bir 4 kapılı cabrionun nasıl olabileceğini gösteren Cadillac, aradan geçen 2 yıldan sonra bu kez karşımıza Ciel'in Coupe versiyonu diyebileceğiniz Elmiraj'ı çıkartıyor. 5.20 metre uzunluğundaki konseptin büyük beşgen ön ızgarası dikey ince LED farlar tarafından süslenirken, 1.93 metrelik Elmiraj 22 inçlik göz alıcı jantların üzerinde duruyor. General Motors'un yeni arkadan itiş platformunun kullanıldığı konseptte hafif üretim teknolojisine yer verilerek boş ağırlığın 1.800 kg seviyesinde olmasını sağlıyor. 500 HP maksimum güç ve 678 Nm maksimum tork değerleri sunan çift turbo beslemeli 4.5 lt'lik V8'in görev yaptığı konseptin iç mekanında deri, ahşap ve metal cömert bir biçimde kullanılmış. Sürücüyü saran kokpitte yüksek ve eğimli orta konsol hem ön hem de arka koltukları birbirinden ayırıyor.




Bir doğa manzarasını andıran kokpitte bol miktarda ahşap ve krom kullanılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.