otohaber_logo
post
FORMULA 1
Formula 1 sezonu Boğazda açıldı

Türkiye’nin lider otomobil yayını Otohaber ve 90 yıldır yayımlanan dünyanın ilk erkek dergisi Esquire’ın Formula 1 Sezon Açılış Partisi, 2 Mart Cumartesi akşamı İstanbul’un en büyük yeme-içme, eğlence ve etkinlik mekânı Oligark İstanbul’da gerçekleşti.

post
CASTROL
Castrol Türkiye'de görev değişimi!

BP-Castrol bünyesinde 1998 yılından bu yana önemli pozisyonlarda görev alan Aslı Yetkin Karagül, Kasım 2018 itibariyle Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörlüğü görevine atandı.

post
CASTROL
Castrol KTM Dakar Takımı Start’a Hazır!

Castrol KTM Dakar Takımı, 2015 yılında 37nci kez gerçekleştirilecek olan dünyanın en zorlu rallisi Dakar’da start alıyor.

post
ARABA
Hedef 400 Mili Aşmak!

Dünyanın en önde gelen motor yağı tedarikçilerinden Castrol, Triumph ile birlikte “Dünya Kara Hız Rekoru”nu kıracak yeni bir motosiklet geliştirmek üzere, ortak çalışmalara başladılar.

post
ARABA
Bilim-Kurgu Dönemi

Lider motor yağı firması Castrol, İngiltere’de Pangbourne’deki Ar-Ge Merkezi’nde Flossie isimli test robotu sayesinde Power1 adındaki motosiklet motorlarına uygun ürünlerini geliştiriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.