otohaber_logo
Haberler
Daha da Güçlendi
Mercedes-Benz’in ateşli kompakt SUV’u GLA45 AMG, VATH kostümünü giydi.
Daha da Güçlendi

"Güce güç katmak" deyimi GLA 45 AMG ve VATH ortaklığıyla gerçek oldu. Önemli modifiye markalarından olan VATH, Mercedes-Benz'in kompakt SUV modelinin en performanslı versiyonu GLA45 AMG'yi aldı ve ona yeni arka difüzör, spoyler ve siyah detaylara sahip 20 inç boyutundaki jantlar verdi. Bu yeniliklerle sportif görünümünü pekiştiren VATH imzalı GLA 45 AMG'nin iç mekanında da karbon ve ahşap süslemeler dikkat çekerken, alüminyum pedallar da yeni detaylardan.

Gelelim, bu kompakt canavarın kaputunun altındaki değişikliklere… Standart olarak 360 HP güç üreten 2.0 litrelik turbo beslemeli motor, yapılan modifikasyonların ardından 35 HP güçlenerek 395 HP güç ve 485 Nm tork üretiyor. 30 mm alçaltılarak yol tutuş becerileri arttırılan GLA45 AMG by VATH'ın maksimum hızı ise 280 km/s.

Bu versiyonun yetmeyeceğini düşünenler için V45RS paketi sunuluyor. Bu versiyonda otomobil, 446 HP güç ve 539 Nm tork üretebiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.