otohaber_logo
Sektörel
Dr. Taner Göçmez Togg ailesine katıldı
Dünya çapında mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanlarında görev yapan, Dr. Taner Göçmez, Togg Avrupa lideri ve devreye alma proje direktörü olarak Togg ailesine katıldı.
Dr Taner Gözmez Togg ailesine katıldı

Togg, uluslararası tecrübeye sahip lider atamalarıyla organizasyon yapısını güçlendirmeye devam ediyor. 20 yılı aşkın süredir mobilite çözümleri ve mühendislik hizmetleri alanında global ölçekte üst düzey yöneticilik yapan Dr. Taner Göçmez, 21 Kasım itibarıyla Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak sorumluluk üstlenecek.

Dr. Taner Göçmez, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu. Göçmez yüksek lisans ve doktora derecelerini RWTH, Aachen Almanya'dan aldı, Sabancı Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi ortak Executive MBA programını tamamladı. FEV'de ekip lideri, proje yöneticisi, iş geliştirme direktörü gibi çeşitli kademelerde görev yapan Göçmez, 2011 yılında FEV Türkiye Genel Müdürü sorumluluğunu üstlendi. Ayrıca 2018 yılından bu yana FEV Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 2020 yılından bu yana yazılım ve test çözümlerinden sorumlu Küresel Başkan Yardımcısı görevini de yürütüyor.

Dr. Taner Göçmez, 21 Kasım itibarıyla Togg Europe Lideri ve Togg Devreye Alma Proje Direktörü olarak göreve başladı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.