otohaber_logo
Haberler
F1 parmaklarınızın ucunda
Codemasters’ın yepyeni Formula 1 oyununu Aral Game sizlerle buluşturuyor. Nintendo Wii ve Sony PSP konsolları için sunulan F1 2009 ile geçtiğimiz yarış sezonunu eksiksiz olarak tekrar yaşayabilirsiniz.
F1 parmaklarınızın ucunda



Formula 1'i televizyondan izlemesi ne kadar keyifli olsa da, oturduğunuz yerden o muhteşem araçları yönetmeniz de bir o kadar keyifl i. Üstelik bir de bunu Nintendo Wii gibi hareketlerinizi algılayan bir oyun konsolunda yapıyorsanız, saatlerinizi televizyon başında geçirebilirsiniz. İlk kez Nintendo Wii'de bir Formula 1 oyunu sunulması da bu oyunun cazibesini arttırıyor.

F1 2009, Wii'nin direksiyon aparatıyla da aynı paket içinde alınabiliyor. Wii kumandanızı bu direksiyon üzerine taktığınızda sizin hareketlerinizi algılayan Wii ile Formula 1 otomobilinin direksiyonu başındaymış gibi dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü direksiyon hareketleri o kadar hassas ki 1 cm'lik hareketinizle bile pistte spin atmanız mümkün. 2009 yılında yarış programına dahil olan Singapur gece yarışının da olduğu oyunda ilk kez Lewis Hamilton'ın direksiyon başında olduğu McLaren MP4-24 Formula aracını da seçebiliyorsunuz. 70'in üzerinde yarışın olduğu oyunda yeni başlayanlar için sürüş yardımları da bulunuyor. Araçların parçalanma efektleri kapatılıp, sürüş yardımcıları açıldığında size düşen yerdeki yeşil çizgiyi takip edip gaza basmak ve çizgi kırmızı olduğunda frene basıp direksiyonu yönlendirmek. Bunları hızlı ama küçük hareketleri yapmayı unutmayın.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.