otohaber_logo
post
FIAT DOBLO
Fiat Ticari Araçlarında Kampanya

Fiat, ticari araçlarında mart ayına özel faiz kampanyası düzenliyor.

post
ARABA KAMPANYASı
Fiat kampanyaya devam ediyor

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye, yılın son ayında büyük ilgi gören kampanyasını, 7 Ocak Cuma tarihine kadar Aralık ayı anahtar teslim fiyatlarıyla devam ettiriyor.

post
ARABA KAMPANYASı
Fiat'tan bayram kampanyası

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, % 16’ya varan indirimlerin sunulduğu ve tüm Türkiye’de geçerli olan Autoshow Fuarı kampanyasını 30 Kasım’a kadar uzattı.

post
AUTOSHOW FIAT
Fiat'tan fuar kampanyası

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 26 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak ve yüzde 16’ya varan indirimlerin sunulduğu yeni bir kampanyaya başladı.

post
FIAT
Fiat'ı şimdi al Şubat'ta öde

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, Ekim ayı boyunca 2011 model Fiat markalı otomobil ve ticari araç satın alma işlemlerini Koç Fiat Kredi aracılığıyla kredi kullanarak yapacak olan müşterilerine “Dosya Masrafsız Kredi” ayr

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.