otohaber_logo
Haberler
Ford Focus'ta Otomatik Zamanı
Kompakt sınıfın en yeni modelleri arasında yer alan Ford Focus, yollara ilk etapta sadece manuel şanzımanlı olarak çıkmasının ardından nihayet otomatik şanzıman alternatifi de sunuyor.
Ford Focus'ta Otomatik Zamanı
ÖTV oranlarındaki yeni düzenleme sonrası artık daha fazla gözün çevrildiği kompakt sınıfın en önemli aktörleri arasında yer alan Ford Focus, 2012 yılını bir takım yeniliklerle karşılıyor. Bunlar arasında yeni baz donanım seviyesi Comfort ve Trend donanım paketinde artık ESP ve Dinamik Tork Kontrolü'nün standart olarak sunulması sayılabilirken, en önemli yeniliği yeni eklenen otomatik şanzıman seçeneği oluşturuyor. Trend, Style ve Titanium donanımlarına ilave olarak giriş seviyesi niteliği taşıyan Comfort donanımında ABS, Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), akıllı şarj sistemi, gövde rengi elektrikli sinyalli yan aynalar, manuel klima, elektrikli ön camlar, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi donanımlar standart olarak yer alıyor. 40.185 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Comfort donanımı daha çok filo müşterilerine hitap ediyor. Focus'ta sunulmaya başlanan 6 kademeli çift debriyajlı Powershift otomatik şanzıman sadece 1.6 lt 125 HP'lik benzinli motorla birlikte
tercih edilebiliyor. Hatchback, sedan ve station olmak üzere tüm karoser seçeneklerinde tercih edilebilen otomatik şanzımanın başlangıç fiyatı hatchback'te 47.015 TL iken, sedan ve station Focus'larda 48.615 TL olarak belirlenmiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.