otohaber_logo
Haberler
Goodyear Çalışanlarından Eğitime Katkı
Goodyear Adapazarı, İzmit Fabrikaları ve Genel Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kütüphane ve etüt merkezi yenileme çalışmaları başarıyla tamamlandı.
Goodyear Çalışanlarından Eğitime Katkı
Sakarya'da yer alan Ekrem Oba İlkokulu'nun atıl haldeki kütüphane ve etüt merkezi'nin yenilenmesinin ardından, Goodyear Adapazarı fabrikası yöneticileri ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu açılışı gerçekleştirdi.
Sakarya Ekrem Oba ilkokulu Anaokulu öğretmeni Nur Akyel'in Goodyear'a yaptığı başvuru üzerine, Adapazarı Fabrikası yetkilileri tarafından kütüphane ve etüt merkezinde ön çalışma yapılarak eksiklikler belirlendi. Goodyear'ın tüm lokasyonlarında yapılan yardım duyurusuna çalışanlar büyük ilgi gösterdiler. Arifiye Belediyesi de organizasyona katkı sağlayarak, kütüphane ve etüt merkezinin yenileme çalışmalarına destekte bulundu.
Toplamda 3 hafta süren bu aktiviteye katılan Goodyear personeli, birlikte çalışmanın sinerjisiyle keyifli vakit geçirdi.
7 Ağustos Pazar günü yapılan açılışa Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Goodyear Adapazarı Fabrikası Direktörleri Rick Hindi ve Ferhat Özmerzi, İdari İşler Müdürü Hüseyin Düzgeç, Ekrem Oba İlkokulu Müdürü Aydın Kara ve Goodyear çalışanları katılım gösterdi.


Yenileme çalışmasını yerinde görerek incelemelerde bulunan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; "Eğitim ve öğretim alanında, ilçemizde bulunan sanayi kuruluşlarının yanımızda olup bu tür güzel işler yapması bizlere güç veriyor. Bu nedenle Goodyear fabrikasının yöneticilerine ve organizasyona katılan çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
Goodyear Adapazarı Fabrikası Direktörlerinden Rick Hindi ise; "Öncelikle şirketim adına bu konuyla ilgili olarak bize başvurduğunuz için teşekkür ederim. Goodyear'ın en önemli hedeflerinden biri de çevresindeki topluluklarla işbirliği yapmaktır. Çalışanlarımızla birlikte bu işin içinde olup, özellikle kendimiz bu okuldaki yenileme projesinde yer almak istedik ve bunu hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan Arifiye Belediyesi'ne de teşekkür ederim" diye konuştu.
Açılışın ardından okulun masa tenisi takımı öğrencileri ve Goodyear'ın fabrika yöneticileri arasında düzenlenen turnuva keyifli anlara sahne oldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.