otohaber_logo
Kampanyalar
Goodyear’dan yaz kampanyası
Goodyear’ın 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanyasında 4 adet satın alan tüketicilere ücretsiz servis kampanyası sunuluyor.
Goodyear’dan yaz kampanyası

Kış lastiği zorunluğunun sona ermesinin ardından Goodyear, araçlarına yaz lastiği takmak isteyenlere yeni bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında Goodyear bayileri ve satış noktalarında tek seferde Goodyear markalı yaz, 17 inç ve üzeri binek, SUV (4x4) veya seçili hafif ticari araç lastiklerinden 4 adet satın alan tüketiciler, Goodyear’ın yaz servis kampanyasından yararlanma hakkı kazanıyor. 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan Goodyear’ın yaza özel servis kampanyası ile tüketiciler lastik satın alma ile eş zamanlı servis hizmetlerinden de belirlenen tutarlarda bedelsiz yararlanabilecekler. Kampanyada hafif ticari araçlara hitap eden EfficientGrip Cargo 2 ve EfficientGrip Cargo ürün grubu da yer alıyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.