otohaber_logo
Haberler
Goodyear’ın Stratejisi Antalya’da Yön Buldu
Goodyear’ın Ticari Lastik bayilerinin katıldığını Strateji Toplantısı, Antalya’da gerçekleşti.
Goodyear’ın Stratejisi Antalya’da Yön Buldu

Goodyear Genel Müdürü Emin Özkan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, 2013 yılı genel değerlendirmesi ve 2014 hedefleri üzerinde konuşuldu. "Sektörümüz için 2013, ticari araçlardaki kış lastiği zorunluluğu uygulamalarının gündemde olmasıyla, tüketici bilincinin ve rekabetin her zamankinden daha fazla çok olduğu bir yıl oldu. Siz değerli iş ortaklarımızla olan çalışmalarımızla 2014 yılında da hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tam. Hedeflerimize ulaşmamızın birincil kuralı, yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi yerleştirmek olmalıdır" diye konuşan Emin Özkan, sektöre dair değerlendirmelerde bulundu.

Antalya'da lansmanı gerçekleşen RHT II HCT hakkında konuşma yapan Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu ise bu yeni lastiğin ısıya ve yüke dayanıklı olduğunu vurguladı. Lansman sırasında lastiklerin tanıtımı için 12 adet RHT II HCT açık arttırmaya çıkartıldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.