otohaber_logo
Haberler
En güçlü Audi R8 Türkiye'de
Audi’nin süpersporcusu R8’in 525 HP güç üreten motor seçeneği 257.501 Euro’dan başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuldu.
En güçlü Audi R8 Türkiye'de

Audi'nin LeMans dayanıklılık yarışlarındaki tecrübesi ve başarılarından ilham alarak tasarladığı R8'e 4.2 lt'lik FSI motorunun ardından 5.2 lt'lik FSI motor seçeneği de Türkiye'de satışa sunuldu. V10 silindirli 525 HP güç üreten motora sahip olan araç 0'dan 100 km/s hıza 3.9 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızı ise 316 km/s. Alüminyum ve magnezyumdan üretilen Audi Uzay Kafesi ASF teknolojisinin kullanıldığı araçta ağırlık bu sayede 210 kg azaltılmış. Audi'nin artık markalaşmış olan 4 tekerlekten çekiş sistemi quattro'ya da yer verilmiş. Arkada yer alan difüzör aracın daha iyi yere tutunmasını sağlarken, hıza göre otomatik olarak açılan spoyler de dikkat çekici. LED farların yer aldığı araçta güncel MMI bilgi sistemi ve Bang&Olufsen ses sistemi de standart. R tronic ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri bulunan Audi R8 5.2 FSI'ın manuel şanzımanlısı 257.501 Euro'luk fiyat etiketine sahipken R tronic şanzımanlı seçenek için 270.000 Euro'yu gözden çıkarmak gerekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.