otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Navara Türkiye'de
Satışa sunulduğu 2005 yılından bu yana pick-up sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Nissan Navara, makyajlanıp güçlenen versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu.
Makyajlı Navara Türkiye'de

Makyajın etkilerini dış tasarımda aracın yüzünde görmek mümkünken, yenilenen ön tampon, ön panjurla kaputa eşlik eden yeni farlar sayesinde aracın ön görünümü daha güçlü bir hale gelmiş. İç mekanda yeni kokpit kaplamaları ile kapı içi cepler fark yaratırken, 4 tekerlekten çekiş sisteminin kontrol düğmesi de değiştirilmiş. Makyaj öncesinde olduğu gibi farklı iki güç sunan 2.5 lt'lik dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan aracın arkadan itişli versiyonunun gücü 163 HP'ye, 4 tekerlekten çekişli versiyonu ise 190 HP'ye ulaşmış. 4x2 ve 4x4 versiyonlarında manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri sunan makyajlı Navara'nın SE versiyonunda ABS, EBD ve Brake Assist, sürücü ve yolcu havayastığı, Radyo-CD MP3 Çalar, çift bölgeli otomatik klima, cruise control, yol bilgisayarı, Bluetooth, alüminyum alaşımlı jantlar, LE versiyonunda ise SE versiyonu özelliklerine ek olarak ESP, yan ve perde hava yastıkları, açılabilir cam tavan, deri döşeme, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar
ile yağmur sensörü gibi donanım özellikleri standart sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.