otohaber_logo
Haberler
Transit Connect'te Özel Seri
Sadece üç gri renk seçeneğiyle satışa sunulan Ford Transit Connect Silver, 35.635 TL’lik satış fiyatıyla Ford Otosan bayilerindeki yerini aldı.
Transit Connect'te Özel Seri
Ford Otosan, özel aksesuarlarla donattığı ve sınırlı sayıda üretilen yüksek donanımlı yeni Transit Connect Silver Serisi'ni piyasaya sundu. Sadece Avalon Gri, Fırtına Gri ve Aytozu Gri renklerinde üretilen özel Transit Connect Silver Serisi, sahip olduğu donanım ve uygun fiyatlarıyla da tüketicilere cazip bir alternatif sunuyor. 1.8 lt 90 HP gücündeki dizel motorla tercih edilebilen Silver Serisi Transit Connect'te 5 ileri manuel şanzıman yaparken, aracın ortalama yakıt tüketimi ise 6.4 lt/100 km. Standart donanımdaki ESP, yan havayastıkları, Bluetooth'lu Türkçe sesli kontrol sistemi, yağmur sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, otomatik ön far, ısıtmalı ön cam ve park sensörü ile birlikte tavan rayı, yan basamak, özel Silver logoları ve krom kaplamalar Connect Silver'ın özellikleri arasında yer alıyor. ABS, sürücü ve yolcu havayastıkları, yol bilgisayarı, alarm, klima, gövde rengi tamponlar, yan aynalar ve kapı tutamakları, ayarlanabilir file sistemi, koyu renk camlar ve iki tarafta sürgülü kapılar aracın diğer konfor ve güvenlik donanımları olarak göze çarpıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.