otohaber_logo
Haberler
Ford Mondeo 1.6 Dizel Motora Kavuştu
Geçtiğimiz yılın sonunda makyajlanarak daha taze bir görünüme bürünen Ford Mondeo, eksikliği hissedilen küçük dizel motoruna biraz geç de olsa kavuştu.
Ford Mondeo 1.6 Dizel Motora Kavuştu



Orta sınıfta yönetici aracı olarak da ilgi gören Ford Mondeo, orta sınıfta yükselişe geçen düşük hacimli dizel motor trendini, satışa yeni sunulan 1.6 lt'lik yeni dizel motor seçeneğiyle takip ediyor. Sadece sedan karoser seçeneğiyle tercih edilebilen 115 HP gücündeki 1.6 lt'lik dizel 6 ileri manuel şanzımanla kombine ediliyor. 4.9 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerine imza atan Ford Mondeo 1.6 TDCi, 129 g/km'lik CO2 emisyonuna sahip. 0-100 km/s hızlanmasını 11.9 saniyede tamamlayarak 190 km/s maksimum hıza ulaşan 1.6 lt'lik dizel motor seçeneği tüm donanım seviyelerinde sunuluyor. Başlangıç donanımı olan Trend'te ABS, ESP, ön, yan ve perde havayastıklarıyla sürücü diz havayastığı, yokuş kalkış desteği, 16 inçlik alaşım jantlar, hız sabitleme ve sınırlama sistemi, çift bölgeli otomatik klima ve Ford EcoMode Sürücü Bilgilendirme Sistemi standart olarak sunulurken, bu versiyonun başlangıç fiyatı 60.920 TL. Çift xenon farlar, LED'li gündüz farları, anahtarsız çalıştırma sistemi, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, Pioneer entegre Bluetooth bağlantılı navigasyon sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı ön cam, park sensörleri ve 18 inçlik alaşım jantlar gibi özelliklerse Titanium ve Selective donanım seçeneklerinde yer alıyor.

Ford Mondeo Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.