otohaber_logo
Haberler
Citroen C3'te Yeni Otomatik
Fransız üreticinin panoramik ön cam, araç içi parfüm sistemi ve LED iç aydınlatma gibi detaylarla dikkat çeken küçük sınıf temsilcisinde artık yeni bir otomatik şanzıman seçeneği de mevcut.
Citroen C3'te Yeni Otomatik

Küçük sınıfın özgün tasarımlı üyeleri arasında başı çeken Citroen C3, seçenekler arasına yeni eklenen versiyonuyla, otomatik şanzımanı daha ulaşılabilir bir hale getiriyor. Şimdiye kadar sadece 1.6 lt'lik benzinli versiyonda 4 kademeli bir otomatik şanzıman alternatifi sunan Citroen C3, bundan böyle 1.4 lt 95 HP'lik benzinli versiyonda 5 kademeli bir otomatikleştirilmiş manuel şanzımana sahip. Sadece Confort donanım seçeneğiyle tercih edilebilen yeni versiyonun başlangıç fiyatı 33.800 TL olarak belirlenmiş. Ortalama yakıt tüketimi 5.6 lt/100 km, emisyon değeri ise 129 g/km olan Citroen C3 1.4 VTi BMP, 0-100 km/s hızlanmasını 13.2 saniyede tamamlarken, aracın maksimum hızı ise 184 km/s. Confort donanım paketinde, ABS, EBD, EBA, sürücü ve yolcu havayastıkları, ön yan havayastıkları, yol bilgisayarı, deri direksiyon sistemi, araç içi parfüm sistemi, direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü Radyo-CD-MP3 Çalar, klima, elektrikli camlar ve yan aynalar standart olarak sunulurken, otomatik klima ve 15 inçlik alaşım jantları kapsayan Plus Paketi, panoramik Zenith ön cam ve metalik renk opsiyon listesinde yer alıyor.

Citroen C3 Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.