otohaber_logo
Haberler
BMW'nin Lüks Coupesi Satışa Sunuldu
Alman üreticinin 5 Serisi platformunda ürettiği lüks sporcu ailesi olan 6 Serisi, ilk etapta satışa sunulan Cabrio’dan sonra şimdi de Coupe versiyonuyla Türkiye’de.
BMW'nin Lüks Coupesi Satışa Sunuldu
BMW'nin üçüncü nesliyle yollara çıkan 6 Serisi'nin Coupe versiyonu tamamı aşırı beslemeli dizel ve benzinli motor seçenekleriyle BMW bayilerindeki yerini aldı. 3.0 lt 313 HP dizel ve 3.0 lt 320 HP ile 4.4 lt 407 HP benzinli motor seçenekleriyle ithal edilen arkadan itişli lüks coupede 407 HP gücündeki 650i versiyonunda ayrıca 4 tekerlekten çekiş seçeneği de sunuluyor. Dynamic ve Exclusive olmak üzere iki farklı donanım seviyesine sahip olan 6 Serisi Coupe'nin başlangıç fiyatları 640d için 138.010 Euro, 640i için 132.039
Euro ve 650i içinse 152.281 Euro olarak belirlenmiş. Tüm versiyonlarda gücü tekerleklere aktarma görevi 8 kademeli otomatik şanzımana verilmişken, aynı zamanda aktif yönlendirilebilir arka tekerlekler de opsiyonel
olarak sunuluyor. Eksiksiz tanımını hak eden konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan 6 Serisi Coupe, tüm versiyonlarında 250 km/s hıza ulaşabiliyor. Selefiyle karşılaştırıldığında daha zarif hale gelen tasarımıyla dikkat çeken lüks coupenin en şık bölümünü eğimli ve kaslı arka tasarımı oluştururken, LED'lerin çevrelediği farlarda çift xenon standart olarak sunuluyor.

BMW 6 Serisi Coupe Detayları İçin Tıklayınız...


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.