otohaber_logo
Haberler
Yeni Kia Rio Satışa Sunuldu
Koreli üreticinin küçük sınıf temsilcisinin baştan aşağı yenilenen son nesli benzinli ve dizel motor seçenekleriyle bayilerde.
Yeni Kia Rio Satışa Sunuldu
Koreli üreticinin yeni tasarım felsefesinin en başarılı örnekleri arasında yer alan yeni Rio, üç motor seçeneğiyle satışa sunuldu. 1.25 lt 85 HP ve 1.4 lt 109 HP benzinli ile 1.4 lt dizel motor seçenekleriyle ithal edilmeye başlanan aracın hem 2011 model yılı hem de 2012 model yılı versiyonları satışta. Yeni Rio'nun başlangıç fiyatı 2011 model yılı için 33.900 TL, 2012 model yılı içinse 34.750 TL olarak belirlenmiş. Natty, Fancy ve Sporty olmak üzere üç farklı donanım seviyesine sahip olan küçük Koreli'de otomatik şanzıman sadece 1.4 lt'lik benzinli üniteyle birlikte sunuluyor. Baz donanım seviyesi Natty'de ESP, yokuş kalkış desteği, sürücü,yolcu, yan ve perde havayastıkları, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli camlar, manuel klima, USB bağlantısı, yol bilgisayarı ve ön kol dayama standart olarak sunuluyor. 17 inçlik alaşım jantlar, ön sis farları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, otomatik klima, elektrikli katlanır yan aynalar, yağmur sensörü, bluetooth, otomatik farlar, LED'li gündüz farları, soğutmalı torpido gözü, açılabilir cam tavan ve Supervision gösterge tablosu gibi özelliklerse üst donanım paketleriyle birlikte geliyor.

Yeni Kia Rio Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.