otohaber_logo
Haberler
Audi TT RS plus
Yollara çıktığı günden bu yana karakteristik tasarımıyla kült modeller arasındaki yerini alan Audi TT, Cenevre’de en güçlü haliyle sergilenecek.
Audi TT RS plus

TT RS plus adındaki özel versiyon, TT RS'in 340 HP'lik gücünü 360 HP'ye taşıyor. 4 tekerlekten çekişli sporcu, 2.5 lt'lik 5 silindirli benzinli turbo motoruyla 0-100 km/s hızlanmasını 4.1 saniyede tamamlarken, maksimum hız 280 km/s'de sınırlandırılmış. Manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerinin sunulduğu TT RS plus özel jantları ve kompozit yan aynalarıyla kendini belli ederken, iç mekanda özel kaplamalara yer verilmiş. Hem coupe hem de roadster karoser seçenekleriyle sunulacak olan TT RS plus Almanya'da 60.650 Euro'dan başlayan fiyat etiketleri taşıyor. Egzoz sistemi elden geçirilen ve daha sportif sesler sunma iddiası taşıyan TT RS plus'ta adaptif süspansiyon opsiyonu da sunulacak.

Aracın performans değerleri küçük TT'yi R8'e bile rakip yapacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.