otohaber_logo
Haberler
Peugeot Partner'de İki Yeni Versiyon
Hafif ticari araç sınıfın rekabetçi modellerinden Peugeot Partner Tepee, artık binek versiyonuyla da tercih edilebiliyor.
Peugeot Partner'de İki Yeni Versiyon

Binek ruhsatı taşıması sayesinde her yerine iki yılda araç muayenesine giren Partner Tepee Binek, aynı zamanda İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nü kullanabilmesiyle tüketicilere avantaj sunuyor.

Premium donanım paketi sunulan Partner Tepee Binek, sürücü ve yolcu havayastıkları, ön konsola entegre vites kolu, sürücü ve ön yolcu için koltuk kolçakları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, direksiyondan kumandalı Radyo-CD Çalar, ön sis farları, tamamı gövde rengi olan tamponlara, yan çıtalara ve kapı kollarına sahip.

Partner Tepee binek versiyonu ile önemli bir sektöre de giriş yapmış oluyor. Partner Tepee, binek versiyonuyla birlikte aynı zamanda bir de taksi versiyonuna kavuştu.

Euro 5 normlarına uyumlu iki farklı motor seçeneğine sahip olan modellerden binek ruhsatlı Partner Tepee Premium 1.6 HDi 92 HP 46.750 TL, Partner Tepee Premium 112 HP ise 49.750 TL fiyat etiketleri ile Peugeot Yetkili Satıcıları'nda yerlerini aldılar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.