otohaber_logo
Haberler
Mazda5 Türkiye'de
Son olarak kompakt SUV’u CX-5’i satışa sunan Japon üretici Mazda, şimdi de kompakt sınıfta ailelere hitap eden modeli Mazda5’i tüketicilerin beğenisine sundu.
Mazda5 Türkiye'de

Dinamik tasarımlı ve sürüş karakterli otomobilleriyle tanınan Mazda, bu felsefeyi MPV sınıfına taşıyan temsilcisi Mazda5'i tek motor seçeneğiyle ithal ediyor. 1.6 lt 115 HP'lik dizel motorun görev yaptığı Mazda5, 6 ileri manuel şanzımanla donatılırken, aracın ortalama yakıt tüketimi 5.2 lt/100 km. Sürgülü arka kapılarıyla platform kardeşi olduğu Ford Grand C-Max'i selamlayan Mazda5, akıllı koltuk katlanma sistemine sahip. Style ve Sport olmak üzere iki farklı donanım paketinin sunulduğu Mazda5'in başlangıç fiyatları sırasıyla 70.200 TL ve 72.900 TL. Style donanımında ABS, ESP, ön, yan ve perde havayastıkları, 17 inçlik alaşım jantlar, park sensörleri, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, manuel sürgülü arka kapılar, otomatik klima, lastik basıncı izleme sistemi gibi özellikler standart olarak sunulurken, Sport donanımında bunlara ek olarak, xenon farlar ve elektrikli sürgülü arka kapılar geliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 13.7 saniyede tamamlayıp 180 km/s maksimum hıza ulaşan Japon MPV, platform ikizi Ford Grand C-Max dışında Citroen C4 Grand Picasso, Renault Grand Scenic ve Peugeot 5008 gibi modellerle de rekabet edecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.