otohaber_logo
Haberler
Voyager'ın Dönüşü
MPV sınıfının ilk oluşturucuları arasında yer alan Chrysler Voyager, Türkiye pazarına Lancia logosuyla dönerken, 2.8 lt’lik motor yüzünden fiyatı da yüksek.
Voyager'ın Dönüşü

Lancia markasının Chrysler ürün yelpazesiyle entegrasyonu kapsamında ortaya çıkan Lancia Voyager, Türkiye'de de satışa sunuldu. MPV sınıfının öncüsü olarak dikkat çeken ve 27 yılda dünya çapında 30 milyon adetten fazla satılan Chrysler Voyager'ın Avrupa pazarlarında yollara çıkmaya başlayan Lancia markalı versiyonu, ülkemizde 2.8 lt 163 HP'lik dizel motor ve 6 kademeli otomatik şanzıman kombinasyonuyla tercih edilebiliyor.

MPV sınıfının en değişken yaşam alanlarından birini sunan Lancia Voyager'ın satış fiyatı 89.300 Euro olarak belirlenmiş. Zengin donanımıyla dikkat çeken 7 kişilik büyük MPV'nin sunduğu özellikler arasında 6 havayastığı, ESP, ABS, lastik basınç monitörü, geri görüş kamerası, arka park sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 40 GB'lik hard disk, AUX girişi, Bluetooth, UConnect Sistemi, navigasyon, deri döşeme, Stow N'Go koltuk sistemi, ısıtmalı ön ve ikinci sıra koltuklar, elektrikli sürgülü sağ ve sol kapılar, elektrikli bagaj kapağı, 3 bölgeli tam otomatik klima, xenon farlar, far yıkama sistemi ve 17 inçlik alaşım jantlara kadar birçok ekipman yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.