otohaber_logo
Haberler
Cargo’nun En Güzel Halleri
Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun temalı Birinci Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.
Cargo’nun En Güzel Halleri

Ford Otosan'ın Cargo markası çatısı altında oluşturduğu Ford Cargo Sanat Atölyesi'nin düzenlediği "Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun" temalı Birinci Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın kazananları, ödüllerini aldı. Dereceye giren eserler 3-9 Aralık 2012 tarihleri arasında, VKV Ford Otosan Gölcük Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'nde sergileniyor. Foto muhabiri-belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında oluşan jüri üyelerinin, yaratıcılık ve teknik açıdan yaptığı 4 aşamadan oluşan değerlendirme sonucunda Adapazarı'ndan İhsan Korkut birinci olurken, yarışmada ikinci İstanbul'dan Emre Soytürk, üçüncü ise Kayseri'den Ahmet Peşkersoy oldu. Van'dan Ruşen Murat Takva mansiyon, İstanbul'dan Emirhan Karamuk ise Ford Cargo Özel Ödülü'nü aldılar. Ödül alan fotoğraflar sergi dışında www.fordcargosanatatolyesi.com adresinden de görülebiliyor.

Fotoğraflar için linke tıklayınız...www.otohaber.com.tr/fotohaber/Otomobiller/ford-cargonun-duzenledigi-fotograf-yarismasi-sonuclandi


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.