otohaber_logo
Haberler
MTV’nin Son Günü Yaklaşıyor!
Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV)’nin son günü yaklaştıkça bankaların kampanyaları da başladı.
MTV’nin Son Günü Yaklaşıyor!

Son günü 31 Ocak olan verginizi ödemeyi unutmayın, bu işlemi kolaylaştıracak olan birkaç kampanyayı sizin için araştırdık.

HSBC Advantage ve Yapı Kredi kartınızla verginizi 6 taksitte ödeyebiliyorsunuz. HSBC, Speedy'den kış lastiklerinde yüzde 15 indirim yapıyor ve ücretsiz check-up yapma imkanı sunuyor. Yapı Kredi ise Bosch Car Service'ten ücretsiz check-up ve Otostart.com'da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim yapıyor. Deniz Bank, 3 taksit yapıyor ve Autowax'ten indirimli hizmetler sunuyor. Akbank, verginizi buradan ödemeniz halinde Piranha'nın belirli ürünlerinde yüzde 52'ye varan indirimler yapıyor. Garanti Bankası, ödemesini internet şubesinden yapanlara Pirelli'den yapacakları SUV, hafif ticari araç ve binek otomobil lastik alışverişlerinde yüze 20 indirim uyguluyor. Bank Asya, AsyaCard ile ödemesini yapanlara 4 taksit uyguluyor ve Beniyika.com.tr'den araç boya koruma sistemlerinde yüzde 50 indirim hakkı veriyor. Detaylı bilgileri bankalarınızın internet sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.