otohaber_logo
Haberler
33.500 Euro'ya Dizel Tosbağa!
Otomobil tarihinin lokomotif modellerinden Kaplumbağa’nın günümüzdeki temsilcisi The Beetle bir süredir benzinli motorlarıyla Türkiye’de arz-ı endam ederken, artık seçenekler arasına bir de dizel eklendi.
33.500 Euro'ya Dizel Tosbağa!
Başlangıç fiyatı 33.500 Euro+893 TL ile satışına başlanan The Beetle 1.6 TDI'da, diğer pek çok Volkswagen modelinden tanıdığımız, 105 HP ve 250 Nm değerlerini sunan motor 7 kademeli DSG şanzıman ile taçlandırılmış. Aracın maksimum hızı 178 km/s ve ortalama yakıt tüketimi de 4.7 lt/100 km. Design isimli tek donanım paketiyle gelen araçta yağmur sensörü, yokuş kalkış desteği (Hill Holder), arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX), ABS, EBD, EDL, Türkçe yol bilgisayarı, çift bölgeli otomatik klima, Türkçe dil seçenekli, 6.5 inç renkli dokunmatik ekranlı Radyo-CD-MP3 çalar standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.