otohaber_logo
Haberler
Geçmişe Saygı
İngiliz süper lüks markası Rolls-Royce, Şanghay Otomobil Fuarı’nda sahne alan Ghost Alpine Trial Centenary Collection ile 1913’te zorlu bir yarışı kazanan Silver Ghost modelini ve dönemin takım yarışçılarını saygıyla anıyor.
Geçmişe Saygı
Rolls-Royce'u süper lüks ve konforlu sedan veya cabrio modelleriyle tanısak da, bugün BMW çatısı altında yer alan İngiliz marka, geçmişinde motorsporlarında önemli başarılara da sahip. Mesela 1913'te Avusturya Alpleri'nde koşulan bir dayanıklılık yarışında elde edilen birincilik gibi... Rolls-Royce geçmişindeki bu gururu Şanghay'da özel bir Ghost modeliyle taçlandırıyor. Markanın geçmişindeki bir modelden ilham alarak tasarladığı ilk model olan Ghost Alpine Trial Centenary Collection, bebek mavisi rengiyle 1913'te birinci gelen Rolls-Royce Silver Ghost'a selam dururken, siyah ön ızgara ve siyah jantlar da yine geçmişe saygı duruşu anlamına geliyor. İç mekandaki çıkartmalarda yarışın Alpler'deki rotası ve etaplar arası mesafeye yer verilirken, saat de yine yarıştan esintiler taşıyor. Modelin tanıtılmasıyla birlikte Rolls-Royce 1913'teki yarışı yeniden canlandıracak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.