otohaber_logo
Haberler
Rolls Royce İstanbul'a Merhaba Dedi
Dünya'nın en önemli otomobil üreticilerinden biri olarak gösterilen Rolls-Royce, Türkiye'deki ilk showroomunu açtı
Rolls Royce İstanbul'a Merhaba Dedi

Kaliteli işçilik, şık tasarım ve güçlü bir motor; belki de bu unsurlar çoğu otomobil markasında var ama en iyiler liginin zirvesinde bulunan prestij ikonu İngiliz Rolls-Royce, artık İstanbul'da da showrooma sahip oldu. Boğazda açılan ve Türkiye'nin ilk Rolls-Royce shoowroomu olma özelliğini showroom, Kuruçeşme Caddesi'nde. Şu an Rolls-Royce tarafından satışa sunulan bütün modellerin sergileceği ve müşterilerle buluşturulacağı shoowroomda satış sonrası hizmetleri almak da mümkün .

Rolls-Royce Satış ve Pazarlama Müdürü Jolyon Nash "Showroomu Karadeniz ve Marmara Denizi'nin birleştiği, Avrupa ve Asya arasında önemli bir yere konumlandırdık." dedi. Ayrıca, bu yerin aslında Rolls-Royce markası için lüks ve zarafeti betimlemesi konusunda en uygun pozisyon olma niteliğini de taşıdığının altını çizen Nash, bu açılışın Rolls Royce Motors için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Rolls-Royce İstanbul'da satılan modeller arasında Ghost ve Ghost Extended Wheelbase, Phantom, Phantom Extended Weelbase, Phantom Drophead Coupe ve Phantom Coupe modelleri bulunacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.