otohaber_logo
Haberler
İşte Yeni Citroen C1
Citroen’in minik şehirlisi C1, önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni yüzüyle sahne alacak.
İşte Yeni Citroen C1

Citroen minik sınıf temsilcisini yeniledi. 2005'te pazara sunulan ilk C1'den bu yana 760,000 adedin üzerinde satışı ile segmentinin en başarılı modellerinden biri olan C1, yeni jenerasyonu ile önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı'nda olacak.

Peugeot 108 ve Renault Twingo gibi rakiplere sahip Citroen'in şehir otomobili dinamik çizgileri, sevimli tasarımı ve karakteristik farları ile dikkat çekiyor. İki renk tonuna sahip C1, birçok kişiselleştirme seçeneğine sahip olacak.

Yeni C1'in iç mekânı ise renkli ve eğlenceli bir tasarıma sahip. Orta konsolda 7 inç boyutunda multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekrandan otomobille ilgili her veriye ulaşmak mümkün.

840 kg ağırlığındaki Citroen C1, yeni nesil benzinli motorlara sahip olacak. 68 HP güç üreten e-VTi 68 Airdream, 5 ileri manuel şanzıman ve Start/Stop sistemi ile beraber sunuluyor. VTi 68 motor ise ETG (Efficient Tronic Gearbox) şanzıman ile kombine edilmiş. Ayrıca otomobil yine 5 ileri manuel şanzımanla satın almak mümkün olacak.

PureTech motor ailesinden VTi 82'de Yeni C1 ile beraber sunulacak yeni motorlar arasında... Fransa'da üretilen bu motor 1.2 litre 3 silindirli ve isminden anlaşılacağı gibi 82 HP üretiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.