otohaber_logo
Haberler
XC90 Peynir Ekmek Gibi Sattı
Özel olarak numaralanmış ve sadece internet sitesi üzerinden satılan 1927 adet Yeni Volvo XC90 First Edition kısa sürede tükendi.
XC90 Peynir Ekmek Gibi Sattı

47 saat içerisinde tükenen XC90'ların satışlarının zirve yaptığı dakikalarda dakikada 7 adet satıldı. Volvo Car Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Alain Visser "Mutlu olduk ama çok şaşırmadık" dedi. "Volvo XC90'a olan büyük ilgi geçen hafta gerçekleştirdiğimiz dünya prömiyerinin ardından astronomik boyutlara ulaştı." diye ekledi.

Satılan araçların ikisi de Türkiye'den kendine alıcı buldu. Drive-E teknolojisine sahip benzinli ve dizel motorların yer aldığı XC90 First Edition versiyonlarda bulunan çift turbolu dizel motor D5, 225 HP güç üretirken, dört tekerden çekişli, kompresörlü turbomotor T6 ise 320 HP güç üretiyor. Her iki motora da 8 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilmiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.