otohaber_logo
Haberler
İşte Yenilenen Doblo
Fiat’ın beğenilen hafif ticarisi Doblo, IAA Hannover Ticari Araç Fuarı’nda tanıtıldı.
İşte Yenilenen Doblo

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulması planlanan 2015 Doblo, Hannover'de ilk kez dünyanın önüne çıktı.

Bir önceki nesle göre daha modern ve akıcı bir görünüme kavuşan yenilenen Doblo'nun yeni tamponu, elden geçirilmiş far bloğu ve yepyeni kaputu ön bölümünde göze çarpan detaylardan... Fiat Doblo'nun kabininde ilk dikkat çekenler yenilenen gösterge paneli, panel içindeki grafikler, yeni kaplamalar, direksiyon simidi ve elektrikli kapı panelleri yer alıyor. Ayrıca Uconnect sistemine sahip 5 inç'lik dokunmatik multimedya ekranı, bluetooth ve USB girişli bulunan bilgi eğlence sistemi de teknolojik yenilikler arasında kendine yer ediniyor.

Tofaş'ın 900 milyon dolarlık yeni yatırımının ilk ürünü olan Fiat Doblo, lokomotif modeli Doblo'yu RAM ProMaster City ismiyle ilk kez Amerika'ya da ihraç edecek. Tofaş CEO'su Kamil Başaran'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamaya göre; 2021'e kadar ABD'ye minimum 175 bin adet göndermeyi planlanıyor.

Ford'un Connect modelinden sonra Avrupa'yla buluşacak Doblo'nun kaputunun altında 1.3 litrelik MultiJet II motorun 75HP ve 90 HP üreten iki farklı versiyonuna ek olarak, 1.6 MultiJet II 100 HP ve 105 HP güç üreten motor seçenekleri sunulacak. Ayrıca 1.6 MultiJet II 90 HP 200 Nm'lik ve 135 HP 320 Nm dizel motor seçenekleri otomatik şanzıman seçeneğiyle birlikte tüketicinin beğenisine sunulacak. Benzinli cephesinde ise 1.4 litrelik 95 HP güç ve 127 Nm tork üreten motor ve 1.4 litrelik TurboJet 120 HP güç ve 206 Nm tork değerine sahip bir motor da yer alıyor.

Makyajlı Doblo'da EBD, ASR HBA (Hidrolik Fren Yardımcısı) ve Yokuş Kalkış Desteği gibi güvenlik unsurları da yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.