otohaber_logo
Haberler
Hyundai'den Cesur Adım
Güney Koreli otomobil devi, dünya prömiyerini Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştireceği yeni kompakt SUV modeli Tucson’un çizimini gün yüzüne çıkardı.
Hyundai'den Cesur Adım

Cesur ve daha atletik olarak geliştirildiği iddia edilen Tucson, aynı zamanda çok daha modern bir görünüme kavuşacağa benziyor.

Hyundai Tucson, güçlü ve sportif SUV görünümüyle dikkat çekerken aynı zamanda da dik bir siluet ve daha modernize edilmiş karakteriyle öne çıkıyor. Hyundai'nin kendine özgü krom çerçeveli altıgen ızgarası, daha güçlü bir izlenim yaratmak adına farlarla birleşiyor. Aynı zamanda yukarı doğru yükselen omuz çizgisi de Hyundai'nin Akıcı Tasarım Felsefesi'ni ortaya koyuyor.

Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, Tucson ile ilgili olarak, "Yeni kompakt SUV otomobilimiz, Hyundai'nin global başarısı için oldukça önemli bir adım olacak. Çünkü Yeni Tucson, cesur hatlarıyla birlikte son derece atletik bir duruş sergiliyor. Daha sert, daha keskin ve iddialı altıgen krom ızgaraya sahip Tucson, heyecan verici bir tasarımla geliyor" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.