otohaber_logo
Haberler
Scirocco’nun R-Line ve GT Black Edition Versiyonları Tanıtıldı
Alman devi Volkswagen, Birleşik Krallık’ta satışa sunulacak iki Black Edition versiyonunu gün yüzüne çıkardı.
Scirocco’nun R-Line ve GT Black Edition Versiyonları Tanıtıldı

Volkswagen, Birleşik Krallık'ta satışa sunulması planlanan, Black Edition versiyonlarını gün yüzüne çıkardı. GT Black Edition ismiyle tanıtılan ilk modelin tavanında kontrast oluşturan sityah renk, yan ayna kapaklarında ve arkadaki spoylerda da kullanılıyor. Ayrıca otomobilin 18 inç'lik hafif alaşım jantları da siyah renkte…

Scirrocco R-Line Black Edition ise 19 inç'lik siyah hafif alaşım jantlarıyla dikkat çekiyor. R-Line donanım seviyesiyle sunulan modelde, daha spor tamponlar, elden geçirilmiş yan marşpiyeller dikkat çekiyor. Modelin iç mekanında ise Vienna derisi spor koltuklar, karbon fiber süslemeler ve spor direksiyon simidi öne çıkıyor.

İki versiyonda 1.4 litrelik 125 HP üreten TSI ve 2.0 litrelik 180 HP üreten TSI motorlarla sunulacakken, dizel cephesinde ise 2.0 litrelik TDI motorun 150 HP ve 184 HP'lik iki ayrı güç seçeneğiyle tercih edilebilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.