otohaber_logo
Haberler
Focus Sport Essen’de Sahneye Çıkıyor
Ford’un Focus ST’nin altında konumlandırdığı Focus Sport, birtakım kozmetik değişikliklerle Essen Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkıyor.
Focus Sport Essen’de Sahneye Çıkıyor

Ford'un spor modeli tıpkı Fiesta Red ve Black Edition versiyonlarında olduğu gibi iki farklı renk seçeneğiyle birlikte sunulacak. Race Red ya da Panther Black seçenekleriyle tercih edilebilecek modelin tavanı yapılan tercihe göre kontrast siyah ya da kırmızı renge sahip olacak. Ayrıca difüzör, radyatör ızgarası çıtaları ve yan ayna kapakları da yine kontrast renklere yer veriliyor. 18 inç'lik hafif alaşım jantlar ise sadece siyah renkte sunulacak.

Kabinde dış tasarımdaki gibi benzer bir atmosfere sahip. Siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu iç mekanda el freni, direksiyon simidi ve spor koltuklar yine kontrast oluşturan renkleriyle dikkat çekiyor.

Essen Otomobil Fuarı sonrasında Almanya'da satışına başlanacak Focus Sport'un kaputunun altında 1.5 litrelik EcoBoost motorun 150 HP ve 180 HP'lik iki versiyonunun sunulması bekleniyor. Dizel cephesinde ise 2.0 litrelik 150 HP'lik TDCi motor yer alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.