otohaber_logo
Haberler
İki Yeni Crossover ve Bir Coupe Geliyor
Hyundai çatısı altında ayrı bir marka olarak yoluna devam eden Genesis, G90’ın ardından 2020 yılına kadar iki crossover ve bir coupe karosere sahip modelin daha tanıtılacağı açıkladı.
İki Yeni Crossover ve Bir Coupe Geliyor

Geçtiğimiz gün tanıtılan G90'ın ardından Genesis, 2020'ye kadar beş yeni modeli daha tanıtmayı planlıyor. Bir SUV ve kompakt crossoverdan sonra, iki farklı boyutta sedan ve bir coupe modelini satışa sunmayı amaçladıklarını açıklayan Hyundai Amerika CEO'su Dave Zuchowski, giriş seviyesi sedan modelinin üst orta sınıfta BMW 3 Serisi, Audi A4 ve Mercedes-Benz C Serisi'ne rakip olacağını dile getirdi.

G90'da 3.3 Litrelik V6 Motor Sunulacak

Genesis'in geçtiğimiz gün tanıttığı ve Güney Kore'de EQ900 ismiyle satılacak G90 modelinde 3.3 litrelik V6 motor sunulacak. 365 HP güce sahip olacak motorun torku 396 Nm olarak açıklanırken, en güçlü versiyon ise 5.0 litre V8 motor olacak. 420 HP güç ve 519 Nm tork değerine sahip olan modelin dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.